Despre ATV Brasov
▮ ATV Brasov
Câteva cuvinte despre noi

▮ La ATV Brasov vei găsi o echipă dinamică, tânără, cu spirit de aventură și iubitoare de natură. Suntem o echipă cu determinare, puși pe distracție și aventură cu ATV-ul, hotărâți să vă oferim momente de neuitat în plimbările cu ATV-ul.

▮ Suntem alături de dumneavoastră, pas cu pas, conducând ATV-urile prin pădurile din împrejurul Brașovului. Ce vă putem promite? Că vom parcurge trasee montane, prin pădurile frumoase și pe înalții munți din jurul Brașovului, că vom avea partea de momente de neuitat, iar în această plimbare cu ATV-ul, vom descoperi gustul aventurii.

▮ Ce vă oferim?

Despre ATV Brasov▮ Punem la dispoziția clienților noștri ATV-uri de închiriat, cu 2 locuri. Modelele cu care vom cutreiera pădurile sunt de ultimă generație, fiabile, ușor de condus chiar și de către cei mai puțin experimentați, și perfecte pentru orice drumeție pe ATV.

▮ Ghid de aventură. Cu dumneavoastră, în orice moment al plimbării cu ATV-ul, va fi ghidul nostru de aventură. Ghid care vă va conduce pe cele mai frumoase trasee, pe cele mai memorabile dar și pe cele mai aventuroase, în funcție de experiența dumneavoastră în conducerea unui ATV. Ghidul nostru va avea grijă ca dumneavoastră să vă bucurați din plin de aventura pe ATV.

▮ Cu ce ne plimbăm?

▮ Punem la bătaie pentru închiriere, ATV-uri de ultimă generație, CF Moto 450L și CF Moto 520L. Atv-urile sunt 4×4, cu două locuri, fiabile și de încredere, chiar și pentru începători.