Inchiriere ATV Brasov
▮ Închiriere ATV
Servicii închiriere ATV-uri în Brașov

▮ Oferim clienților doritori ATV-uri de închiriat, pentru drumetii prin natură și aventuri în jurul Brașovului. Locațiile se stabilesc în prealabil și vor fi întotdeauna la alegerea clienților.

▮ Chiar dacă ești expert sau ești doar începător, înainte de plecarea în plimbare cu ATV-ul vei avea parte de instructaj de conducere și conduită pe ATV. Siguranța ta este foarte importantă pentru noi și luam acest lucru în serios.

▮ ATV Brașov vă pune la dispoziție ATV-uri CF Moto 450L și CF Moto 520L, cu capacitate de două persoane. Capacitatea totală pe care o putem oferi, este de la 10 pâna la 15/18 persoane.

▮ Până la 10 ATV-uri, de 2 persoane
▮ 1 ATV pentru copii
▮ Capacitate 8-18 persoane

*Închirierea se face pentru un minim de 2 ATV-uri

▮ Team building pe ATV

Inchiriere ATV Brasov▮ Te-ai săturat de birou? Vrei sa pleci într-o aventură cu colegii? Sau poate vrei doar să sudezi mai bine echipa de la birou. Îți oferim soluția pefectă! Team building pe ATV!
▮ Ia-ți colegii și porneste într-o aventură 4×4 prin pădurile din jurul Brașovului. Cea mai buna metodă de relaxare, dar și de unit oamenii.
▮ Îți punem la dispozitie pentru inchiriat, ATV-uri, care pot transporta 10-18 oameni, ghid de aventură, instructaj, distracție, aventură, adrenalină. Și cea mai buna metodă de a suda o echipă.