Locatii ATV Brasov
▮ Unde mergem?
Cutreierăm prin natură pe 4×4

▮ Dacă îți pui deja întrebarea ”pe unde ne plimbăm” te putem liniști cu un singur răspuns. Pe unde vrem noi. Echipa ATV Brașov are deja stabilite unele dintre cele mai frumoase trasee de plimbare cu ATV-ul și vă putem spune de pe-acum, vor fi o bucurie.

▮ Și dacă îți faci griji în privința capacitățiilor tale de conducător de ATV, te putem liniști și aici. Toți clienții noștri trec, înainte de a pleca în mica aventură, printr-un instructaj obligatoriu privind conducerea ATV-ului. Iar rutele, traseele, pe care le parcurgem, sunt croite exact după nivelul de îndemânare și cunoaștere de care dispuneți. Nu vă faceți griji! Vrem să ne distrăm și să ne simțim bine.

▮ Putem să ne plimbăm cu ATV-ul prin: Împrejurimile Brașovului, Bran, Rasnov, Cheile Rasnoavei, Plaiul Foii, Glajerie, Sirnea, Magura, Pestera, Sohodol, Fagaras, Poiana Brasov, Predeal, Sacele.

Locatii ATV Brasov▮ Poiana Brașov
▮ Brașov
▮ Bran, Moieciu
▮ Săcele
▮ Predeal
▮ Râșnov
▮ Plaiul Foii
▮ Făgăraș

▮ Brașov, se află în centrul țării, în Depresiunea Brașovului. Este situat la o altitudine medie de 625 m, în curbura internă a Carpaților, fiind delimitat în partea de S și SE de masivul Postăvaru, care pătrunde printr-un pinten (Tâmpa) în oraș și masivul Piatra Mare. Toate padurile sunt accesibile plimbarilor cu ATV-ul.